Magstorm - Bloggen
Sten Sture Skaldemans diet efter drygt två veckor <> Magstorm – Bloggen

29 augusti 2011:

Sten Sture Skaldemans diet efter drygt två veckor

Filed under: Viktminskning — Etiketter:, , , — Magnus Storm @

Nu har det gått ett tag och jag känner mig ganska inkörd i ”bantningstänket” (visste du förresten att uttrycket bantning kommer från den engelske begravningsentreprenören William Banting, som lyckades gå ner i vikt med hjälp av den här metoden redan på 1800-talet?).

I fredags var det fest, och det slank ner en massa saker som man inte ska äta om man går på den här dieten; öl, bröd och potatis var mina största synder. Dagen efter så protesterade magen mot den ”främmande” kosten som den hade fått och jag hade ont i magen (egentligen var det väl i tarmarna misstänker jag) hela dagen och hela kvällen, men inte så ont att jag inte kunde somna. Dagen efter var det bra mycket bättre, men inte helt bra.

Hur har det gått med vikten efter festandet i fredags då? Om jag tar det från början så gick jag ner cirka 2,5 kg efter sex dagar, sen gick vikten upp och ner i en vecka, sen gick jag ner 0,5 kg till. I helgen hade vikten gått upp en del, men imorse var den nere på vad den var i fredags morse igen. Jag tänkte att jag skulle lägga ut ett diagram någon gång ibland, så att det blir lite lättare att följa utvecklingen:

Diagram - Sten Sture Skaldemans diet.

 

1 kommentar »

  1. [...] man tittar på hur viktdiagrammet såg ut efter förra gången det var fest, så verkar det som att det tar cirka tre dygn att komma [...]

    Pingback by LCHF – en iakttagelse kring den temporära effekten av större, enstaka, kolhydratintag <> Magstorm – Bloggen — 09 september 2011 @

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar