Magstorm - Bloggen
Webbplats inklusive blogg på plats igen <> Magstorm – Bloggen

13 mars 2009:

Webbplats inklusive blogg på plats igen

Filed under: Internet — Magnus Storm @

Eftersom det webbhotell jag tidigare låg (Surfstad) hos tyckte att jag sade upp mitt abonnemang i juni förra året så låg alltihop nere under några dagar i februari och alla tidigare postningar och kommentarer försvann ut i intet (var det nån som sa backup?). Nu är bloggen tillbaka igen och jag kommer kanske att skriva om några av de postningar som försvann.

Jag besiktigade min etanolkonverterade bil igår förresten och eftersom det är något glapp i elsystemet så fungerar inte vissa lampor på instrumentpanelen, vilket de ju måste göra. Eftersom jag har haft en del otur med bilen den senaste tiden (som exempel kan jag nämna att jag fick ett så kraftigt stenskott att framrutan sprack och behövde bytas. Det trista var att jag hade gått ner ifrån helförsäkring till trafikförsäkring mindre än en månad tidigare, vilket gjorde att det kalaset kosta mig 4000 spänn) så jag räknade ju naturligtvis inte med att den skulle klara sig igenom alla krav som ställs på en gammal trotjänare. Den här gången var dock turen på min sida.

Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Lämna en kommentar